JULEBORDET

Vi nyttar gode råvarer, og lagar alt frå botnen av.

Kontakt oss direkte for bestilling, eller nytt skjema nedanfor.

Klassisk julemiddag

  • Pinnekjøt
  • Svineribbe
  • Grove julepølser
  • Kålrotstappe
  • Surkål
  • Poteter
  • Saus
  • Tytebær

Ordinær porsjon, ca. 1100 g mat  Kr. 499,- per person

Ekstra stor porsjon, ca. 1600 g mat   Kr. 599,- per person 

Porchetta – italienskinspirert juleribbe

  • Porchetta
  • Bakte pærer
  • Smørsteikt rosenkål
  • Gulrot
  • Urtebakt småpotet
  • Cidersaus

Kr. 350,- per person

Dessert, med val mellom

  • Tilslørte nissepiker med plomme (mjølk, mandel, havre. Kan lagast utan gluten) per person    kr. 85,-
  • Riskrem, bærsaus (mjølk) per person                                                                                   kr. 85,-
  • Panna cotta med bærsaus (mjølk, egg) per person                                                            kr. 85,-
  • Karamellpudding (mjølk, egg)  1 form til ca. 6 personar                                                kr. 249,-
  • Tapasdessert med makron (mandel, egg, mjølk), konfektkule (mjølk), konfektkake (mjølk, egg, kveite), minimuffins (mjølk, egg, kveite)  per person kr. 149,- 

Prisar per person, minstebestilling 10 porsjonar.

Kontaktskjema

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.