JULEBORDET
Vi nyttar gode råvarer, og lagar alt frå botnen av.
Kontakt oss direkte for bestilling, eller nytt skjema nedanfor.
Klassisk julemiddag
- Pinnekjøt
- Svineribbe
- Grove julepølser
- Kålrotstappe
- Surkål
- Poteter
- Saus
- Tytebær
Ordinær porsjon, ca. 1100 g mat Kr. 499,- per person
Ekstra stor porsjon, ca. 1600 g mat Kr. 599,- per person
Porchetta – italienskinspirert juleribbe
- Porchetta
- Bakte pærer
- Smørsteikt rosenkål
- Gulrot
- Urtebakt småpotet
- Cidersaus
Kr. 350,- per person
Dessert, med val mellom
- Tilslørte nissepiker med plomme (mjølk, mandel, havre. Kan lagast utan gluten) per person kr. 85,-
- Riskrem, bærsaus (mjølk) per person kr. 85,-
- Panna cotta med bærsaus (mjølk, egg) per person kr. 85,-
- Karamellpudding (mjølk, egg) 1 form til ca. 6 personar kr. 249,-
- Tapasdessert med makron (mandel, egg, mjølk), konfektkule (mjølk), konfektkake (mjølk, egg, kveite), minimuffins (mjølk, egg, kveite) per person kr. 149,-
Prisar per person, minstebestilling 10 porsjonar.
