Set saman ditt eige kaldtbord

Kr. 339,- pr. pers. minimum 15 stk.
Prisen inkluderer 5 rettar frå kjøt, 3 rettar frå fisk, 3 rettar frå salat, 2 rettar frå brød, 2 frå dressing.

Kjøt

Fenalår
Spekeskinke
Morrpølse
Roastbiff
Svinesteik
Kalkun
Marinert kyllingbryst (9)
Pai med skinke (1,7)
Lefserull m/ spekeskinke (1,7,9)

Fisk/Skaldyr

Røykelaks frå Svanøy (4)
Varmrøykt laks m/ ramslauk (4)
Reker (2)
Gratinert sjøkreps (2)
Fiskekabaret m/reker og egg m/ remulade (2,3,4,6)
Lefserull m/ svanøylaks (1,4,7)

Salatar

Potetsalat (3,7,9,10)
Middelhavssalat (7)
Grøn salat (7)
Krema pastasalat m/ost og skinke (1,3,4,6,7,9)
Waldorfsalat (3,6,7,8,9)
Byggrynssalat (1)
Eggerøre (3)

Couscoussalat

Brød

Foccacia (1)
Rundstykker (1,7)
Kvitlauksbaguettar (1)
Flatbrød (1)

Dressing/tilbehøyr

Aioli (3,10)
Remulade (3,6)
Kryddersmør (7)
Karridressing (3,10)
Rømmedressing (7)
Majones (3,6)
Fetaost (7)

Varmrettar, ekstra 99,- p.p.

Gryte: kylling eller biff (7,9) grønsaker og potetpurè
Lasagne (1,3,7,9)
Svinesteik og kjøtkaker (1,7), grønsaker, potet og brun saus
Omnsbakt laks med potetpurè (4)
Kyllingspyd med gresk salat og tzatziki (7,9)
Gryte med lokal hjort med grønsaker og potetpurè (7,9)

Barnemeny, 69,- per born

Pølsegrateng (1,3,7)

Pasta Bolognes (1,3,9)

Pølse og stappe (7)

Lasagne (1,3,7,9)

Dessert, ekstra 69,- p.p.

Karamellpudding (3,7)

Sjokoladepudding m/ vaniljesaus (3,7)

Panna Cotta m/ bærsaus (3,7)

(Det vert pristillegg ved allergihensyn.)

ALLERGEN:
1. gluten (kveite)              8. nøter
2. skaldyr                           9. selleri
3. egg                                10. sennep
4. fisk                                11. sesamfrø
5. peanøtt                        12. svoveldioksid
6. soyabønne                  13. lupin
7. mjølk                           14. blautdyr

Ta kontakt med oss for å bestille