Kr. 279,- pr. pers. minimum 15 stk.
Prisen inkluderer 5 rettar frå kjøt, 3 rettar frå fisk, 3 rettar frå salat, 2 rettar frå brød, 2 frå dressing.

Kjøt

Fenalår
Spekeskinke
Morrpølse
Hamburgerrygg
Roastbiff
Svinesteik
Kalkun
Marinert kyllingbryst (9)
Pai med skinke eller kylling (1,7)
Lefserull m/ spekeskinke (1,7,9)

Fisk/Skaldyr

Røykelaks frå Svanøy (4)
Varmrøykt aure (4)
Peparmakrell (4)
Dampa blåskjel (2)
Reker (2)
Gratinert sjøkreps (2)
Gravlaks (4)
Fiskekabaret m/reker og egg m/ remulade (2,3,4,6)
Lefserull m/ røykt aure (1,4,7)

Salatar

Potetsalat (3,7,9,10)
Middelhavssalat (7)
Grøn salat (7)
Krema pastasalat m/ost og skinke (1,3,4,6,7,9)
Waldorfsalat (3,6,7,8,9)
Byggrynssalat (1)
Eggerøre (3)

Brød

Foccacia (1)
Rundstykker grove/fine m/ smør (1,7)
Kvitlauksbaguettar (1)
Flatbrød (1)
Glutenfritt brød

Dressing/tilbehøyr

Aioli (3,10)
Remulade (3,6)
Kryddersmør (7)
Karridressing (3,10)
Rømmedressing (7)
Majones (3,6)
Fetaost (7)

 

Varmrettar, ekstra 99,- p.p.

Gryte: kylling eller biff (7,9) grønsaker og potetpurè
Lasagne (1,3,7,9), med salat, foccacia og rømmedressing
Svinesteik og kjøtkaker (1,7), grønsaker, potet og brun saus
Omnsbaka aure med potetpurè (4)
Kyllingspyd med gresk salat og tzatziki (7,9)
Gryte med lokal hjort (+35,-) med grønsaker og potetpurè (7,9)

 

Dessert, ekstra 49,- p.p.

Sjokolademousse (3,7)
Valfri fruktmousse (3,7)
Karamellpudding (3,7)
Fruktsalat
Sjokolade- eller sitronpai (1,3,7)
Fløytepudding m/ vanilje, pasjonsfruktssaus (3,7)

(Det vert pristillegg ved allergihensyn.)

 

ALLERGEN:
1. gluten (kveite)              8. nøter
2. skaldyr                           9. selleri
3. egg                                10. sennep
4. fisk                                11. sesamfrø
5. peanøtt                        12. svoveldioksid
6. soyabønne                  13. lupin
7. mjølk                           14. blautdyr

Ta kontakt med oss for å bestille