Set saman ditt eige kaldtbord
Kr. 339,- pr. pers. minimum 15 stk.
Prisen inkluderer 5 rettar frå kjøt, 3 rettar frå fisk, 3 rettar frå salat, 2 rettar frå brød, 2 frå dressing.
Kjøt
Fenalår
Spekeskinke
Morrpølse
Roastbiff
Svinesteik
Kalkun
Marinert kyllingbryst (9)
Pai med skinke (1,7)
Lefserull m/ spekeskinke (1,7,9)
Fisk/Skaldyr
Røykelaks frå Svanøy (4)
Varmrøykt laks m/ ramslauk (4)
Reker (2)
Gratinert sjøkreps (2)
Fiskekabaret m/reker og egg m/ remulade (2,3,4,6)
Lefserull m/ svanøylaks (1,4,7)
Salatar
Potetsalat (3,7,9,10)
Middelhavssalat (7)
Grøn salat (7)
Krema pastasalat m/ost og skinke (1,3,4,6,7,9)
Waldorfsalat (3,6,7,8,9)
Byggrynssalat (1)
Eggerøre (3)
Couscoussalat
Brød
Foccacia (1)
Rundstykker (1,7)
Kvitlauksbaguettar (1)
Flatbrød (1)
Dressing/tilbehøyr
Aioli (3,10)
Remulade (3,6)
Kryddersmør (7)
Karridressing (3,10)
Rømmedressing (7)
Majones (3,6)
Fetaost (7)
Varmrettar, ekstra 99,- p.p.
Gryte: kylling eller biff (7,9) grønsaker og potetpurè
Lasagne (1,3,7,9)
Svinesteik og kjøtkaker (1,7), grønsaker, potet og brun saus
Omnsbakt laks med potetpurè (4)
Kyllingspyd med gresk salat og tzatziki (7,9)
Gryte med lokal hjort med grønsaker og potetpurè (7,9)
Barnemeny, 69,- per born
Pølsegrateng (1,3,7)
Pasta Bolognes (1,3,9)
Pølse og stappe (7)
Lasagne (1,3,7,9)
Dessert, ekstra 69,- p.p.
Karamellpudding (3,7)
Sjokoladepudding m/ vaniljesaus (3,7)
Panna Cotta m/ bærsaus (3,7)
(Det vert pristillegg ved allergihensyn.)
ALLERGEN:
1. gluten (kveite) 8. nøter
2. skaldyr 9. selleri
3. egg 10. sennep
4. fisk 11. sesamfrø
5. peanøtt 12. svoveldioksid
6. soyabønne 13. lupin
7. mjølk 14. blautdyr