Juletapas

Fingermatmeny:

Lefserull med sylteflesk og raudbetsalat
Nellikglasert kalkun på krutong med waldorfsalat
Julepølse med kålrotstappe (lun)
Julesylte på pinne med aprikos og sviske
Vår eigen grava aure
Lammebollar
Mandelpotetsalat
Valnøtbrød

Kr. 259,- p.p. Minimun 10 personar

Ekstra:
Kr. 30,- pr. rett p.p.

Baconsurra dadlar
Krema brokkolisalat med spekeskinke
Krema røykelakstartar på krutong
Steikt røykelaks med kaneleplemost og bacon
Pinnekjøt brandade (varm)
Sviskeglasert svineribbe

 

Dessert

Riskrem med bærsaus
Multekrem
Fløyterand med multesaus
Karamellpudding
Fruktmousse/ sjokolademousse med saus i porsjonsskåler

Kr. 49,- pr. dessert pr. pers.